Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010
Asiatisk kycklingfilé wok
4 port.
4 st kyckling filér
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 st paprika gul och röd.
2 burkar koksmjölk
2 msk ostronsås
1- 1,5 tsk sambal oelek
0.5 tsk salt
1 lime
Gör så här:
1.Strimla kycklingfilerna och stek dem gyllenbruna och lägg dem i en skål.
2. Fräs löken, vitlök, paprikor.
3. Häll tillbaks kycklifilerna som är i strimlor i pannan.
4. Häll ner kokosmjölken, ostronsåsen, sambal oelek och salt och rör om.
5. Låt puttra i ca 15 min
6. Riv limen och häll i skalet dem sista 5 minutrerna i grytan.
Serveras med Basmati ris och med strimlad isbergsallad.
Smaklig måltid!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | 31 | |||
|